POS design voor bioscopen
Impuls display bij Pathé Cinémas

Impulse display material for Pathé Cinémas


Sept-2023 — Omdat elke film een reis is, hecht Pathé Cinémas veel aandacht aan een warm welkom in ruimtes die kwaliteit uitstralen, en een complete film­ervaring beloven. Van kassa's en terminals tot wachtruimtes en toegang tot de bioscopen, het meubilair is ontworpen om het gevoel van fun en opwinding te versterken.

Voor de presentatie van het impulsgevoelige snoepassortiment gaf Pathé Cinémas ons de opdracht om specifieke display materialen te ontwerpen en te maken. Aangetrokken door de selectie van lekkernijen in de buurt van de ticketterminals, transformeert de zelfscan opstelling bezoekers in shoppers.

Het organische ontwerp en het kleurenpalet van de materialen sluiten naadloos aan bij het interieur van Pathé, waardoor het aanbod een exclusieve uitstraling meekrijgt.

Impulse display voor Pathé Cinémas

Deze units werden geproduceerd in twee breedtes: 40 en 80 cm. Het snoepaanbod kan flexibel ingedeeld worden op verstelbare schappen of blisterhaken. Dankzij de verborgen wieltjes aan de onderkant wordt de verkoopactiviteit moeiteloos verplaatst.

Deze meubels zijn stevig gemaakt van metaal met transparante schapranden en verdelers. De communicatie bovenop is vervangbaar. We hebben met het Pathé-team samengewerkt om een een specifiek prijskaartje te ontwerpen als een ultieme call-to-action.

Wil je meer weten over de display materialen voor snoep? Klik onderaan 👇


Ben je ook geïnteresseerd in het gebruik van display materiaal in bioscopen? Contacteer ons vandaag nog, we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.