Digitale presentatiestand
en infodisplay

Een winkel blijft de plaats bij uitstek om producten ten volle te ervaren, aan te raken of te voelen. Digitale oplossingen kunnen de veranderende verwachtingen van een fysiek winkelbezoek beantwoorden.

Klantgerichte digitale marketing strategieën, samen met digitale of verbonden displays in fysieke winkelkanalen, bieden merken kansen om winkelende consumenten beter te bedienen. Ze begeleiden consumenten, animeren het aanbod, adviseren over producteigenschappen, helpen verkopen en vergroten het winstpotentieel van merken.

Digitale winkeldisplays bieden talrijke voordelen: ze kunnen de tijd van winkelbedienden optimaliseren, consumenten oriënteren en begeleiden, een tijdelijk of seizoen aanbod promoten, conversie vergroten, een offline gamma uitbreiden met een online aanbod, informeren over beschikbaarheid, of ze counteren eventuele irritaties over wachttijden met informatie aan kassa's of loketten.

Displays met een digital schermen, met aanraakschermen, digitale winkelrekken, interactieve informatiezuilen, infodisplays, infokiosks, digitale etalages, digital signage … ons proces verzekert u van de meest pertinente digitale oplossing. Wij begeleiden u van concept tot realisatie van uw digitale winkeldisplays.

  • Verhoogt de aantrekkelijkheid van een assortiment
  • Duidelijkheid stimuleert verkoop
  • Kan het verhaal van een merk uitdragen
  • Adviseert over producteigenschappen
  • Inspireert en trekt de aandacht van shoppers
  • Vergroot de impact van merken
  • Winkelbelevingen bevorderen merktrouw
Display met digitaal scherm

Display met digitaal beeldscherm

We voorzien uw display met digitale schermen om visuele content, uw reclamespot of uw verkoopargumenten nog aantrekkelijker te communiceren. Content kan manueel of op afstand geüpdatet worden.

Informatiezuil

Informatiezuil

Pilotes realiseert zuilen voorzien van touch screens tabletten, eventueel voorzien van catalogus applicaties die consumenten kunnen begeleiden door uw product- of dienstenaanbod. De applicaties kunnen consumenten in real-time doorverwijzen naar een uitgebreider aanbod, dat niet beschikbaar is in het fysieke winkelkanaal.

Ipad zuil

Ipad zuil

Met de integratie van een Apple iPad integreert Pilotes interactiviteit in uw vloerdisplays. De integratie van een Apple iPad geeft u de mogelijkheid om het display een "extra verkoper" te laten zijn.

Digitaal winkelrek

Interactief winkelrek

We verbouwen digitale oplossingen in lineaire legbordstellingen. Een digitaal verbonden winkelrek biedt een performante winkelervaring door consumenten te begeleiden en te oriënteren tijdens het finale moment van het aankooptraject. Eventueel worden gebruikgegevens gesynchroniseerd met verkoopgegevens.

Referenties

Contacteer ons

Neem nu rechtstreeks contact met onze POP specialisten. Elke toepassing is anders en elk project is een nieuwe uitdaging. Daarom staan onze specialisten voor jou klaar, met advies en ervaring.

Adres

PILOTES (Brussels Office)
Cyriel Buyssestraat 11,
1800 Vilvoorde
U bericht werd verstuurd, dank u!

Volg ons laatste nieuws op sociale media

Deze website maakt gebruik van profiel cookies om anoniem surfgedrag bij te houden.  Privacyverklaring
Ik begrijp het