Multi-materiaal display met hout
POS design & 100% maatwerk

Wanneer u een POS display oplossing overweegt, is het goed na te denken over de materialen.

Hout is een veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt voor het maken van meubels en andere interieur toepassingen. Het is bijzonder geschikt als display materiaal, eventueel gecombineerd met metaal en kunststof.

Voor diverse display toepassingen gebruiken we spaanplaat, MDF, multiplex, natuurlijk hout, of andere houten, al dan niet met een olie verstevigd of gekleurd. Of de hout onderdelen worden met een fineerlaag, melamine of coating afgewerkt. Zo krijgen de materialen een strakke look.

Voordelen
  • Mechanische sterkte
  • Warm & uitnodigend
  • Natuurlijk mooi
  • Tijdloze charme
Houten plint

Plint

Gecombineerd met andere nobele materialen, zoals kunststof en leder, kan natuurlijk hout zorgen voor een strakke, tijdloze uitstaling

POS vloerdisplay in hout

Vloerdisplay

De materiaalkeuze wordt bepaald door de capaciteit van POS display om de functies uit te voeren waarvoor het is ontworpen. Daarom gebruiken we hout allereerst voor zijn stevigheid.

POS toonbankdisplay in FSC-hout

Toonbankdisplay

Wanneer je hout kiest als materiaal kies je voor een 'natuurlijk' product. Verkies gecertificeerd hout van een verantwoorde herkomst met FSC-keurmerk voor een duurzame, natuurlijke uitstraling.

POS vitrine kast in gecoat hout

Vitrine kast

Houten onderdelen kunnen met een fineerlaag, melamine of coating afgewerkt worden. Zo krijgen de materialen een strakke look.

POS communicatie in hout

POS communicatie

Hout is het ideale sfeer element: warm, gezellig, kwaliteit!

Vloerdisplay in metaal en natuurlijk hout

Vloerdisplay in hout en metaal

Gebruik hout in uw display om vakmanschap of om intense, exquisiete smaak uit te drukken.