Toonbankdisplay
POS 100% op maat gemaakt

Een toonbankdisplay (counter display, counter-top display) is een opvallende, vrijstaande presentatie op een toonbank of een tafel, meestal met kleinere artikelen die als impulsaankopen worden aangeboden.

Ze kunnen gebruikt worden als productdisplay voor de presentatie van uw producten maar zijn ook goed bruikbaar als presentatiedisplay voor uw merk.

Door een toonbankdisplay compact te ontwerpen kan het de meest strategische plaatsen van winkels veroveren … nabij de kassa op de toonbank, op een toog of een balie, op een presentatietafel, … in krantenwinkels, agentschappen, bakkerijen, apotheken…

  • Verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
  • Productzichtbaarheid stimuleert impulsverkoop
  • Communiceert producteigenschappen
  • Trekt de aandacht van winkelbezoekers
  • Vergroot de impact van merken
  • Ideaal voor tijdelijke assortimenten
  • Geschikt voor promoties en innovaties
Toonbankdisplay

Productdragende display

Met een op maat gemaakte visuele presentatie vallen uw producten zeker op. Dit is dé manier om uw artikelen op een functionele manier voor het voetlicht te plaatsen op de toonbank. Uw artikelen zullen hierdoor meer verkocht worden.

Toonbankdisplay

Dispenser

Dispensers houden onregelmatig gevormde artikelen netjes en opgeruimd. Ze zijn ruimte-efficiënt en fun.

Tafeldisplay

Spinner

Een spinner (of een draaimolen) is een draaiend display materiaal, een ruimtebesparend voordeel. Ze zijn interactief en fun.

Toonbankdisplay

Glorifier

Een glorifier creëert een driedimensionale visuele ervaring rond een product. Deze enscenering heeft tot doel de kwaliteiten en kenmerken van uw product uit te dragen.

Toonbankdisplay

Plint of sommelier

Een plint is de beste optie om een beperkte serie voor te stellen op de toog van horeca gelegenheden. Plinten kunnen uw assortiment sterkedranken tot recht brengen in een exclusieve degustatie beleving.

Toonbankdisplay

Logo

De betere optie om uw merk eruit te laten springen in een multi-merk omgeving, is een aantrekkelijk item dat puur gericht is op uw merknaam of logo.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren.  Vertel me meer
Aanvaarden