POS Toonbankdisplay


Een toonbankdisplay is een opvallende presentatie op de toonbank, meestal met kleinere artikelen die als impulsaankoop worden verkocht.

Door het toonbankdisplay compact te ontwerpen kan het de meest strategische plaatsen van winkels veroveren … nabij de kassa op de toonbank, op een toog of een balie, op een presentatietafel, … in krantenwinkels, agentschappen, bakkerijen, apotheken…

  • Verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
  • Productzichtbaarheid stimuleert impulsverkoop
  • Communiceert producteigenschappen
  • Trekt de aandacht van shoppers
  • Vergroot de impact van merken
  • Ideaal voor tijdelijke assortimenten
  • Geschikt voor promoties en innovaties
Toonbankdisplay

Dispenser

Met een op maat gemaakte visuele presentatie, voorzien van beelden en uw logo, vallen uw artikelen zeker op. Dit is dé manier om uw artikelen op een functionele manier tot hun recht te laten komen op de toonbank. Uw artikelen komen onder de aandacht en zullen hierdoor meer verkocht worden.

Tafeldisplay

Tafeldisplay

Gebruik een tafel- of toonbankdisplay om een assortiment kleine artikelen te organiseren en te verduidelijken aan winkelend publiek, met verkoopmedewerkers steeds in de buurt voor een extra woordje uitleg.

Toonbankdisplay

Promotionele toonbankdisplay

Profiteer van de hoge attentiewaarde van de toonbank, uw laatste kans om een innovatie extra onder de aandacht te brengen van winkelend publiek.

Toonbankdisplay

Glorifier

Een glorifier creëert een driedimensionale visuele ervaring rond een product. Deze enscenering heeft tot doel de kwaliteiten en kenmerken van uw product uit te dragen.

Toonbankdisplay

Plint of sommelier

Een plint is de beste optie om een beperkte serie voor te stellen op de toog van horeca gelegenheden. Plinten kunnen een beperkt whisky assortiment, of andere sterkedranken, tot recht brengen in een exclusieve degustatie beleving.

Toonbankdisplay

Logo

De betere optie om uw merk eruit te laten springen in een multi-merk omgeving, is een aantrekkelijk item dat puur gericht is op uw merknaam of logo.

Referenties

Contacteer ons

Neem nu rechtstreeks contact met onze POP specialisten. Elke toepassing is anders en elk project is een nieuwe uitdaging. Daarom staan onze specialisten voor jou klaar, met advies en ervaring.

Adres

PILOTES (Brussels Office)
Cyriel Buyssestraat 11,
1800 Vilvoorde
U bericht werd verstuurd, dank u!

Volg ons laatste nieuws op sociale media

Deze website maakt gebruik van profiel cookies om anoniem surfgedrag bij te houden.  Privacyverklaring
Ik begrijp het