POS vloerdisplay
100% op maat gemaakt

Vloerdisplays zijn POS presentatie materialen voor een assortiment, rechtstreeks op de winkelvloer geplaatst. Ze laten de artikelen die ze uitstallen ten volle tot hun recht komen. Met een aparte visuele ervaring, afgestemd op het merk, garanderen ze een maximale zichtbaarheid voor winkelbezoekers.

Onze ontwerpers houden rekening met uw technische en esthetische specificaties, zoals beoogde winkelbeleving, communicatie doelstellingen, levensduur, afmetingen en gewicht van de uitgestalde artikelen, etc.

In de supermarkt of in gespecialiseerde retailers, opgesteld tegen een wand of vrijstaand, door uw assortiment optimaal te organiseren krijgen winkelbezoekers productinzicht. Of vloerdisplays kunnen uw merkboodschap herinneren. Ze worden voorzien van allerhande toebehoren, zoals legborden, (blister)haken, schapverdeling, brochurehouders, coupons, testers, kleurenkaarten of stalen, … Digitale componenten of LED zorgen voor extra attentiewaarde.

  • Presentatie verhoogt de aantrekkelijkheid van uw gamma
  • Zichtbaarheid stimuleert verkoop
  • Inspireert en brengt uw merkverhaal
  • Communiceert productvoordelen
  • Grijpt de aandacht van winkelbezoekers
  • Vergroot de impact van uw merk
  • Ideaal voor tijdelijke assortimenten
  • Geschikt voor promoties en innovaties
Vloerdisplay

Productdisplay

Een 100% op maat productpresentatie onderscheidt uw assortiment merkelijk van het concurrerend aanbod. Voorzien van een aangepaste visuele ervaring, bedrukte beelden, communicaties of uw logo, … uw assortiment vangt de blikken van winkelbezoekrs - een groeispurt in uw verkoop.

Vloerdisplay

Eilanddisplay

Eilanddisplays zijn vrijstaande vloerdisplays waar de klant volledig kan rondgaan. Ze trekken extra de aandacht, omdat je de artikelen van alle kanten kan bekijken.

Vloerdisplay

Wing of sidekick display

Slanke vloerdisplays met beperkt vloerimpact nemen de ruimte langs de kopstelling in, of ze worden permanent vastgehecht aan het winkelrek.

Vloerdisplay

Vitrinekast

Een vitrinekast is een display die aan alle kanten afgesloten wordt door glas of doorzichtig kunststoffen vensters. Zo beschermen ze de meest waardevolle items van direct contact met winkelbezoekers.

Vloerdisplay

Glorifier

Een glorifier creëert een driedimensionale visuele ervaring rond een artikel. Deze enscenering heeft tot doel de kwaliteiten en voordelen van een artikel spectaculair uit te dragen.

Vloerdisplay

Kleuren presentatiedisplay

Kleuren kiezen is niet gemakkelijk. Wens je uw consumenten te helpen uit de keuzestress? Geef vertrouwen met een aangepaste presentatie van beschikbare kleuren.

Deze website maakt gebruik van profiel cookies om anoniem surfgedrag bij te houden.  Privacyverklaring

Ik begrijp het