Vloerdisplay
POS design & 100% maatwerk

Een vloerdisplay (floorstand, floor display, FSDU) is een display oplossing, rechtstreeks op de winkelvloer geplaatst. Met unieke visuele ervaringen, afgestemd op het merk, garandeert het extra-zichtbaarheid bij winkelbezoekers.

Onze ontwerpers houden rekening met uw technische en esthetische wensen, zoals het beoogde winkelformaat, uw marketing­doelstellingen, levensduur, kenmerken van de uitgestalde artikelen, ...

In de super- of hypermarkt, of in de gespecialiseerde detailhandel, vrijstaand of opgesteld tegen een wand, door uw assortiment optimaal te organiseren krijgen winkelbezoekers productinzicht, of ze ervaren know-how. Vloerdisplays worden voorzien van allerhande toebehoren, zoals schappen, blisterhaken, manden, schapindeling, brochurehouders, … Digitale of LED apparatuur kunnen zorgen voor extra aandacht.

  • Trekt de aandacht van winkelbezoekers
  • Een winkel display verhoogt de tastbaarheid van uw artikel, set of assortiment
  • Extra-zichtbaarheid stimuleert verkoop
  • Verhoogt marktpenetratie
  • Stimuleert merkbekendheid
  • De ideale scène voor uw verhaal
  • Blikvangers brengen uw boodschap tot leven op de winkelvloer
  • Inspireert of communiceert producteigenschappen
  • Geschikt voor promoties, activaties en introducties
Productdragende vloerdisplay

Productdisplay

Een productdragende vloerdisplay onderscheidt uw assortiment merkelijk van het concurrerend aanbod.

Vloerdisplay voor blisterverpakkingen

Productdisplay voor blisterverpakkingen

Productdragende vloerdisplay kunnen uitgerust worden met blisterhaken, het ideale materiaal om dit type verpakkingen te presenteren.

Digitale vloerdisplay

Digitale vloerdisplay

Productdragende displays kunnen worden voorzien van digitale beeldschermen om uw aanbod extra te animeren.

Meer hierover

Dispenser

Dispenser

Dispensers houden onregelmatig gevormde artikelen netjes en opgeruimd. Ze zijn compact en kunnen overal in de winkel geplaatst worden, bij voorkeur in de drukste zones.

Eilanddisplay

Eilanddisplay

Eilanddisplays zijn vrijstaande meubels waar de klant volledig kan rondgaan. Uw assortiment trekt extra de aandacht omdat de artikelen van alle kanten tastbaar zijn.

Power wing of sidecap

Power wing of sidecap

Slanke vloerdisplays met beperkt vloerimpact nemen de ruimte langs de kopstelling in, of ze worden permanent vastgehecht aan het winkelrek.

Vitrinekast

Vitrinekast

Een vitrinekast beschermt de meest waardevolle items van direct contact met winkelbezoekers.

Glorifier

Glorifier

Een glorifier creëert een driedimensionale visuele ervaring. Deze enscenering heeft tot doel de kwaliteit en voordelen van een artikel spectaculair uit te dragen.

Draaimolen

Draaimolen

Een draaimolen (of een spinner) is een draaiend display materiaal, een ruimtebesparend voordeel. Ze zijn interactief en fun.

Vloerdisplay met manden

Vloerdisplay met manden

Dit is een ruimte-effectieve oplossing om grotere hoeveelheden van dezelfde producten aan te bieden. Snelle verkoop gegarandeerd!

Info totem of stand

Info totem of stand

Aantrekkelijk vormgegeven totems helpen u de onderscheidende kracht van uw merk te benadrukken. Ze worden voorzien van affiche dragers of folderhouders.

Display voor decoratie en staalborden

Display voor decoratie en staalborden

Red uw klanten uit de keuzestress en geef vertrouwen met een aangepaste presentatie, overzichtelijk ingedeeld en voorzien van de juste technische informatie.

Meer hierover