POS Vloerdisplay

Vloerdisplays zijn winkel presentatie materialen voor een assortiment, rechtstreeks op de winkelvloer geplaatst. Tegelijk laten vloerdisplays de artikelen die ze uitstallen ten volle tot hun recht komen. Met een aangepaste visuele ervaring garanderen ze een maximale impact op winkelend publiek. Vloerdisplays worden op maat gemaakt, als antwoord op een creatieve briefing. Ontwerpers houden rekening met technische en esthetische specificaties, zoals merkbeleving, levensduur, afmetingen en gewicht van de uitgestalde artikelen.

In de supermarkt of in gespecialiseerde retail bedrijven, opgesteld tegen een wand of vrijstaand, door uw assortiment optimaal te organiseren krijgt de shopper een goed beeld en wordt hij geholpen in zijn keuze. Vloerdisplays communiceren uw merkboodschap en producteigenschappen. Vloerdisplays worden voorzien van allerhande toebehoren, zoals communicatie en visual merchandising materialen, legborden, (blister) haken, schap verdelers, pushers, wielen, brochure houders, coupons, testers, kleurenkaarten of stalen, … Elektronische of elektronische componenten voegen toe aan de winkelbeleving.

  • Presentatie verhoogt de aantrekkelijkheid van uw gamma
  • Zichtbaarheid stimuleert verkoop
  • Inspireert en brengt uw merkverhaal
  • Communiceert producteigenschappen
  • Trekt de aandacht van winkelend publiek
  • Instore communicatie vergroot de impact van uw merk
  • Ideaal voor tijdelijke assortimenten
  • Geschikt voor promoties en innovaties
Vloerdisplay

Eiland display

Eilanddisplays zijn vrijstaande vloerdisplays waar de klant volledig kan rondgaan. Eilanddisplays trekken veel aandacht, omdat je de artikelen van alle kanten kan bekijken. Eilanddisplays zijn vaak voorzien van wielen.

Vloerdisplay

Wand display

Een op maat gemaakte product presentatie, zoals een verkoopdisplay of -stand, onderscheidt uw assortiment merkelijk van een concurrerend aanbod. Voorzien van een aangepaste visuele ervaring, beelden, communicaties en uw logo, … uw artikelen vallen extra op. Ze komen onder de aandacht en zullen hierdoor beter verkopen.

Vloerdisplay

Display voor kopstelling

Slanke vloerdisplays met beperkt vloeroppervlakte worden langs de kopstelling op de winkelvloer geplaats, of worden permanent vastgehecht aan het winkelrek.

Vloerdisplay

Vitrinekast

Een winkelkast, zoals een kolomvitrine, een toonbankvitrine of een muurvitrine, beschermt de meest waardevolle artikelen van direct contact met shoppers. Ze worden gebruikt in luxueuze winkelomgevingen of voor exclusieve assortimenten.

Vloerdisplay

Glorifier

Een glorifier creëert een driedimensionale visuele ervaring rond een artikel, rechtstreeks geplaatst op de vloer. Deze enscenering heeft tot doel de kwaliteiten en kenmerken van een artikel spectaculair uit te dragen.

Vloerdisplay

Kleurenwaaier display

Kleuren kiezen is niet gemakkelijk. Wens je uw consumenten te helpen uit de keuzestress? Geef vertrouwen met een aangepaste presentatie van beschikbare kleuren

Referenties

Contacteer ons

Neem nu rechtstreeks contact met onze POP specialisten. Elke toepassing is anders en elk project is een nieuwe uitdaging. Daarom staan onze specialisten voor jou klaar, met advies en ervaring.

Adres

PILOTES (Brussels Office)
Cyriel Buyssestraat 11,
1800 Vilvoorde

U bericht werd verstuurd, dank u!

Volg ons laatste nieuws op sociale media

Deze website maakt gebruik van profiel cookies om anoniem surfgedrag bij te houden.  Privacyverklaring
Ik begrijp het