Winkelstelling materialen voor retail en merken
POS design & 100% maatwerk

Gericht op actie en winkelbeleving, bestuderen we de schapstellingsystemen van waar u verkoopt. Naast een relevante inrichting van uw assortiment, stellen we specifieke afwerkingen en opvallende materialen voor om uw merk te laten knallen. Met grafische elementen, beeldmaterialen en signalisatie stuurt u de aankoop op het beslissende moment.

Door specifieke inrichtingen op het vlak van merchandising en lay-out ervaren uw klanten know-how. Diverse toebehoren zorgen voor een praktische indeling van uw winkelrekken. Opteer eventueel voor schappen met ledverlichting: deze led-tubes worden onzichtbaar en rechtstreeks onder de neus van het winkelschap gemonteerd waardoor de producten extra opvallen. Samen met u denken we mee naar innovatieve oplossingen voor een optimale winkelbeleving.

  • Supermarkt, voeding & dranken
  • Schoonheid & cosmetica
  • Gezondheid & verzorging
  • Vrije tijd & doe-het-zelf
  • Speelgoed & elektronica
Lineaire winkelrekken

Metalen winkelrekken

Lineaire opgesteld in de supermarkt of in de gespecialiseerde detailhandel, uw winkelrekken stimuleren uw merkbeleving met originele presentaties, lay-out, grafische assets en sfeer. Ze nodigen consumenten uit en doen uw assortiment schitteren.

Self-on-shelf display module

Shelf-on-shelf module

Kleinere modules kunnen op of aan bestaande winkelrekken bevestigd worden.

Gondelhoofd

Gondelhoofd

Een gondelhoofd (kopstelling, gondelkop of edge) wordt aan het einde van een winkelgang opgesteld om een merk of een assortiment te doen stralen. Deze instore materialen zijn eenvoudig te installeren en kunnen ontworpen worden om promoties of tijdelijke, makkelijk vervangbare communicaties uit te dragen.

Zelfspiegelende kruidenrek voor supermarkten

Zelfspiegelende kruidenrek voor supermarkten

Voor een breed assortiment kleine, diverse en onregelmatige verpakkingen, een kruidenrek voor supermarkten houdt de producten netjes en perfect geordend, zodat de klant met vertrouwen aan de slag kan.

Smart winkelrek

Smart winkelrekken

Winkelrekken worden uitgerust met technologische apparatuur om het bezoek aan fysieke winkels boeiend en relevant te houden.

Meer hierover

Gondel

Gondel

Een gondel is een vrijstaande set. Het communiceert het DNA van een merk terwijl ze de uitgestalde artikelen doet stralen. Het assortiment is op verschillende schappen gerangschikt en is herkenbaar dankzij relevante communicaties, lay-out en indeling.

Kassadisplay

Front-end display units

Het kassadisplay is een van de meest tactische winkelrekken in elke winkel. Ze bieden winkelbezoekers een laatste kans tot een latente of spontane aankoop.

Meer hierover

Schapaankleding

Schapaankleding

Hoeveelheden van soortgelijke artikelen hebben een afschrikkende werking op winkelbezoekers. Door een aanbod te segmenteren, met ruimte voor communicaties en sfeer, oriënteren marketeers de winkelbezoekers naar het juiste artikel. Schapverbetering voegt service en waarde toe.