Retail winkelrekken
POS materiaal, 100% op maat gemaakt

Gericht op actie en winkelbeleving, bestuderen we de winkelrekken van waar u verkoopt. Naast een relevante inrichting van uw assortiment, stellen we specifieke afwerkingen en opvallende materialen voor om uw merk te laten knallen. Met grafische elementen, beeldmaterialen en signalisatie stuurt u de aankoop op het beslissende moment.

Door specifieke inrichtingen op het vlak van merchandising en lay-out ervaren uw klanten know-how. Diverse toebehoren zorgen voor een praktische indeling van uw winkelrekken. Opteer eventueel voor schappen met ledverlichting: deze led-tubes worden onzichtbaar en rechtstreeks onder de neus van het winkelschap gemonteerd waardoor de producten extra opvallen. Samen met u denken we mee naar innovatieve oplossingen voor een optimale winkelbeleving.

  • Supermarkt, voeding & dranken
  • Schoonheid & cosmetica
  • Gezondheid & verzorging
  • Vrije tijd & doe-het-zelf
  • Speelgoed & elektronica
Lineaire winkelrekken

Lineaire winkelrekken

Lineaire opgesteld in de supermarkt of in de gespecialiseerde detailhandel, uw winkelrekken stimuleren uw merkbeleving met originele presentaties, lay-out, grafische assets en sfeer. Ze nodigen consumenten uit en doen uw assortiment schitteren.

Gondelhoofd

Gondelhoofd

Een gondelhoofd (kopstelling of gondelkop) wordt aan het einde van een winkelgang opgesteld om een merk of een assortiment te doen stralen. Deze instore materialen zijn eenvoudig te installeren en kunnen ontworpen worden om promoties of tijdelijke, makkelijk vervangbare communicaties uit te dragen.

Smart winkelrek

Smart winkelrekken

Winkelrekken worden uitgerust met technologische apparatuur om het bezoek aan fysieke winkels boeiend en relevant te houden.

Meer hierover

Gondel

Gondel

Een gondel is een vrijstaande set. Het communiceert het DNA van een merk terwijl ze de uitgestalde artikelen doet stralen. Het assortiment is op verschillende schappen gerangschikt en is herkenbaar dankzij relevante communicaties, lay-out en indeling.

Self-on-shelf display module

Shelf-on-shelf

Kleinere winkelschap display modules kunnen op of aan bestaande winkelrekken bevestigd worden.

Kassadisplay

Kassadisplay

Het kassadisplay is een van de meest tactische winkelrekken in elke winkel. Ze bieden winkelbezoekers een laatste kans tot een latente of spontane aankoop.

Meer hierover

Schapaankleding

Schapbekleding

Hoeveelheden van soortgelijke artikelen hebben een afschrikkende werking op winkelbezoekers, vooral in de supermarkt. Door de assortimenten te segmenteren in groepen, met ruimte voor communicaties en sfeer, oriënteren marketeers de winkelbezoekers naar het juiste artikel.

Retail merchandising materialen

Merchandising oplossingen

Pilotes biedt een breed scala innovatieve presentaties aan die uitblinken op het winkelrek.

Meer hierover

Deze website gebruikt GDPR-conforme analyse om uw ervaring te verbeteren.  Vertel me meer
Begrepen