Schapdisplay & schapstopper
POS design & 100% maatwerk

Gezien het groot aantal referenties is de zichtbaarheid op de winkelrekken van retailbedrijven niet gegarandeerd. Een schapdisplay, al dan niet voorzien van een schapstopper (shelf stopper, talker of barker), of een shelf-on-shelf materiaal zijn de ideale marketing oplossingen om uw artikel op zijn vaste stek onder de aandacht te brengen van winkelbezoekers. Deze on-shelf oplossingen redden uw artikel, set of assortiment van de anonimiteit. Uw introductie, merk, verpakking of promotie valt extra op.

Een on-fixture oplossing zorgt voor extra-zichtbaarheid op het winkelrek. Dit type POS materiaal trekt de aandacht van winkelbezoekers die door een winkelgang lopen ... ze springen in het oog en roepen de consument letterlijk en figuurlijk een "stop" toe bij de locatie van uw product. Een schapdisplay kan uitgevoerd worden in nagenoeg elk materiaal, vorm, afwerking en formaat. De verbeelding van uw POS-producent is de enige beperking.

  • Vergroot de zichtbaarheid in de winkel en trekt de aandacht voor uw artikel of merk
  • Moedigt impuls of latent koopgedrag aan
  • Aanzienlijk stopkracht en het ziet er geweldig uit
  • Helpt consumenten uw artikel in het schap te vinden
  • Bouwt merkherkenning en naamsbekendheid op
  • Onderscheidt uw aanbod van de concurrerende aanbiedingen
  • Gelegenheid om consumenten te verleiden en uw merkverhaal te vertellen
  • Voegt een aanvullende merchandising-service toe, zoals bv. indeling
  • Orienteert en bouwt vertrouwen om te kopen
Shelf-on-shelf display

Schapdisplay met schapstopper

Originele materialen, contrast en textuur kunnen uw presentatie verbeteren. Ze dragen kwaliteit, vakmanschap, betekenis en emoties uit. Een goed gekozen materiaal, afgestemd op het DNA van uw merk, dompelt de winkelbezoeker onder in het universum van uw merk.

LED shelf-on-shelf display

LED schapdisplay met schapstopper

Om extra de aandacht van winkelbezoekers te trekken is het mogelijk om LED te verwerken. Gebruik continu licht of lichteffecten (variaties in intensiteit, kleuren of flitsen) om extra op te vallen en uw presentatie te versterken.

Activatieframe

Activatieframe

Door de visuele monotonie van de winkelrekken te doorbreken trekt een kader of een lijst rond uw gamma de aandacht van winkelbezoekers die zich door de gangen haasten op zoek naar wat ze in gedachten hebben.

Activatieframe

Shelf-on-shelf module

Een shelf-on-shelf module is een productreclame oplossing voorzien van schappen die rechtstreeks op de winkelrekken van retailbedrijven geplaatst wordt. Het materiaal benut ten volle de toegewezen ruimte, voegt beeldmateriaal toe om te communiceren, of om een innovatie of een promotie uit te dragen.

Schaptray of podium

Schaptray, -podium of -plint

Optimaliseer de toegewezen ruimte, verhef letterlijk uw aanbod om nog meer op te vallen. Op de neus (opstaande rand) van een tray kan extra gecommuniceerd worden om bezoekers aan te moedigen tot onmiddelijke actie.

Schapindeling

Cassette met indeling

Optimaliseer de toegewezen ruimte, voeg extra service toe met schapindeling of verduidelijk uw aanbod. Of voeg automatic fronting (self-levelling, spiegelen) toe. Elk product staat altijd tastbaar klaar op de schaprand.