Retail merchandising & display materialen
POS design & 100% maatwerk

Bij Pilotes hebben we maar één doel: ervoor zorgen dat winkelbezoekers uw merk, artikel, set of assortiment zien. Dat doen we met allerhande opvallende POS merchandising en display oplossingen, 100% maatwerk, blikvangers die uw merk en boodschap tot leven brengen op de winkelrekken van retailbedrijven, super- en hypermarkten, en de gespecialiseerde detailhandel.

Gezien het hoog aantal referenties op de winkelschappen is de zichtbaarheid er niet gegarandeerd. Presentatie en merchandising initiatieven kunnen merkfabriekanten helpen de relatieve anonimiteit van het winkelrek te overstijgen.

  • Presentatie verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
  • Productzichtbaarheid stimuleert verkoop
  • Brengt jouw boodschap tot leven
  • Inspireert en communiceert producteigenschappen
  • Trekt de aandacht van winkelend publiek
  • Vergroot merkbekendheid
  • Ideaal voor tijdelijke assortimenten
  • Geschikt voor promoties, introducties en innovaties
Schapstopper

Shelf stopper

Maak gebruik van shelf stoppers of schapstoppers om uw merk of boodschap op het schap te laten uitspringen.

Meer hierover.

Activatie schapframe

Activatie schapframe

Een kader rond uw producten doorbreekt de visuele monotonie van het winkelrek. Uw set valt op of is sneller vindbaar op het schap voor gehaaste winkelbezoekers.

Cross-merchandising display

Cross-merchandising display

Vang de aandacht buiten uw vaste stek met cross-merchandising materialen. Winkelend publiek koopt verwante artikelen op dezelfde plaats. Lekker makkelijk!

Shelf-on-shelf display

Shelf-on-shelf display

Een schapdisplay is een product presentatie op een winkelrek dat opvalt ten opzichte van het concurrerend aanbod, of het voegt extra service toe, zoals lay-out, orientatie of indeling.

Meer hierover.

Sidekick POS display

Power wing of sidekick

Geen plaats op de vloer? We bevestigen uw display stevig aan winkelrekken. Extra hoge attentiewaarde gegarandeerd in de meest drukke winkelgangen of nabij de kassa.

POP easy shelf

Easy shelf

Maak ruimte voor uw nieuwe producten. Deze materialen worden met magneten of beugels bevestigd aan de winkelrekken, bij voorkeur in de meest drukke winkelgangen of nabij de kassa. Een eenvoudig, maar krachtig POS materiaal.