Retail merchandising & display materialen
POS 100% op maat gemaakt

Bij Pilotes hebben we maar één doel: ervoor zorgen dat uw merk en artikel gezien wordt. Dat doen we met allerhande opvallende POS merchandising en display oplossingen, 100% op maat gemaakt, blikvangers die uw merk en boodschap tot leven brengen op de winkelrekken van de retail.

Presentatie en merchandising initiatieven kunnen merkfabrieken helpen de relatieve anonimiteit van het winkelrek te overstijgen.

  • Presentatie verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
  • Productzichtbaarheid stimuleert verkoop
  • Brengt jouw boodschap tot leven
  • Inspireert en communiceert producteigenschappen
  • Trekt de aandacht van winkelend publiek
  • Vergroot merkbekendheid
  • Ideaal voor tijdelijke assortimenten
  • Geschikt voor promoties, introducties en innovaties
Schapstopper

Shelf stopper

Maak gebruik van shelf stoppers of schapdisplays om uw merk of boodschap op het schap te laten uitspringen.

Meer hierover.

Schap kader

Schap kader

Een kader rond uw producten doorbreekt de visuele monotonie van het winkelrek. Uw set valt op of is sneller vindbaar op het schap voor gehaaste winkelbezoekers.

POS materiaal

Cross-merchandising POS materiaal

Vang de aandacht buiten uw categorie met deze makkelijk inzetbare materialen. Cross-merchandising strategiëen zijn erop gericht winkelend publiek in staat te stellen verwante artikelen samen op dezelfde plaats te vinden.

Schapdisplay

Schapdisplay

Een schapdisplay is een artikelpresentatie op een winkelrek dat opvalt ten opzichte van het concurrerend aanbod, of het voegt extra service toe, zoals gravitaire schappen, lay-out, orientatie of indeling.

Sidekick POS display

Power wing of sidekick

Geen plaats op de vloer? We bevestigen uw display stevig aan winkelrekken. Extra hoge attentiewaarde gegarandeerd in de meest drukke winkelgangen of nabij de kassa.

POP easy shelf

Easy shelf

Maak ruimte voor uw nieuwe producten. Deze materialen worden met magneten of beugels bevestigd aan de winkelrekken, bij voorkeur in de meest drukke winkelgangen of nabij de kassa. Een eenvoudig, maar krachtig POS materiaal.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren.  Vertel me meer
Aanvaarden