Presentatie- en winkeldisplay

Een Point of Purchase (POP) of Point of Sale (POS) materiaal, een display of een stand zijn onmisbare marketing instrumenten voor elke merkfabikant. Een POS materiaal combineert design, merchandising en communicatie technieken, en is even belangrijk als uw artikelen of uw merk. Eén op drie shoppers zegt presentatie, merchandising of activaties op te merken en laat er zich door beïnvloeden.

Om de aandacht te vestigen op een innovatie of een productlancering, om het verhaal achter uw merk of om productinformatie te brengen, … om een assortiment ten volle tot recht te laten komen, te verduidelijken of om aankoopbeslissingen makkelijk te maken … Pilotes begeleidt u naar de meeste geschikte reclame display op maat van uw specificaties. Elegant, opvallend, functioneel, ergonomisch ? We stellen vooral specifieke, aangepaste en effectieve oplossingen voor.

  • Presentatie verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
  • Productzichtbaarheid stimuleert verkoop
  • Brengt het verhaal achter het merk
  • Blikvangers brengen jouw boodschap tot leven
  • Inspireert en communiceert producteigenschappen
  • Trekt de aandacht van winkelend publiek
  • Vergroot merkbekendheid
  • Ideaal voor tijdelijke assortimenten
  • Geschikt voor promoties en innovaties
Vloerdisplay

Vloerdisplay

Een vloerdisplay is een presentatiemateriaal van een assortiment, rechtstreeks op de winkelvloer geplaatst om verkoop te stimuleren. Voorzien van de juiste sfeer, beelden en lay-out, de uitgestalde artikelen maken een groeispurt.
Meer over vloerdisplays

Toonbankdisplay

Toonbankdisplay

Een toonbankdisplay is de ideale ondersteuning die we kunnen ontwikkelen om uw artikelen of uw merk in een beperkte ruimte op de toonbank te doen stralen.
Meer over toonbankdisplays

POS materiaal

Retail merchandising en POS materiaal

Pilotes biedt een breed scala retail merchandising oplossingen, zoals schapdisplays, schap aankleding, gondeldisplays, schap stoppers, cross merchandising, frames …
Meer over Retail en POS materialen

Referenties

Contacteer ons

Neem nu rechtstreeks contact met onze POP specialisten. Elke toepassing is anders en elk project is een nieuwe uitdaging. Daarom staan onze specialisten voor jou klaar, met advies en ervaring.

Adres

PILOTES (Brussels Office)
Cyriel Buyssestraat 11,
1800 Vilvoorde
U bericht werd verstuurd, dank u!

Volg ons laatste nieuws op sociale media

Deze website maakt gebruik van profiel cookies om anoniem surfgedrag bij te houden.  Privacyverklaring
Ik begrijp het