Display bij slagers, delicatessenwinkels en traiteurs
POS display voor Teyssier fijne vleeswaren

Line-up toonbankdisplay voor het aanbod droge worsten van Teyssier Salaisons
Line-up van toonbankdisplay materialen voor het aanbod droge worsten van Teyssier Salaisons


Sept-2023 — Teyssier Salaisons, trotse titularis van het label Entreprise du Patrimoine Vivant in het hart van het natuurpark Monts d'Ardèche, produceert fijne vleeswaren met het grootste respect voor traditioneel ambachtelijke technieken. Teyssier's vakmanschap, de garantie voor superieure kwaliteit, wordt van generatie op generatie doorgegeven.

Om het aanbod droge worsten van Teyssier te presenteren in exclusieve voedingszaken, hebben we een reeks toonbankdisplay materialen gecreëerd. Door metaal met hout te combineren dragen we de rustieke charme van de ambachtelijke producten uit, in overeenstemming met het erfgoed en het ethos van het merk.

Elk display materiaal is zorgvuldig ontworpen om een sfeer van authenticiteit uit te stralen, samen met de toewijding en passie die Teyssier al sinds haar oprichting in 1871 kenmerkt.

Om de exquise combinatie van traditie, vakmanschap en uitzonderlijke smaak te ervaren, vind je de droge worsten van Teyssier exclusief op de toonbanken van de beste slagers, delicatessenzaken en traiteurs. Het is niet zomaar een product, het is een culminatie van kwaliteit en ervaring.

Single-line queue fixture at Maisons du Monde

Meer weten over de display materialen voor toonbanken? Klik onderaan 👇


Ben je ook geïnteresseerd in het gebruik van display materiaal om de bekendheid van uw merk te versterken op toonbanken van speciaalzaken? Contacteer ons vandaag nog, we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.