POS design voor vloerbekleding
Hakwood luxury wood

POS display Hakwood luxury wood vloerbekleding


April-2024 — Hoe heeft Pilotes bijgedragen aan de nieuwe merkidentiteit van Hakwood? We spoelen terug naar het moment dat de expert in technisch hout Goddard Agency de opdracht gaf om zijn klantervaring te herzien, van digitale platforms tot fysieke media.

Vanaf de briefing begreep het bureau het belang van het presenteren van staalborden op verkooppunten, en de noodzaak om potentiële kopers te verleiden te midden van een zee van keuzes. Om prospects een onderscheidende en selectieve ervaring te bieden, stelde het bureau voor ook dit contactpunt opnieuw uit te vinden.

Om hun in-store strategie in praktijk te brengen, benaderde het bureau ons om te profiteren van onze expertise in commercieel meubilair.

Gemaakt van stevig metaal met een sublieme zwarte afwerking, belichaamt deze vloerstand exclusiviteit en verfijning. Deze combinatie van materiaal en kleuren versterkt de belofte in de ogen van kopers: luxe houten vloeroplossingen, vakkundig vervaardigd voor de mooiste ruimtes ter wereld.

Eenvoud was de sleutel tot succes in dit project. Door ons te richten op de harmonie tussen materiaal, kleuren en presentatie, geloven we dat minder echt meer is als het gaat om het maken van een blijvende indruk op het cruciale moment van elk consumententraject.

POS display Hakwood luxury wood vloerbekleding

Wil je meer weten over de displayoplossingen voor vloeren? Klik onderaan 👇


Heb je een briefing? Een probleem? Ben je geïnteresseerd in het gebruik van een displayoplossing om je stalen te presenteren in woon- en interieurwinkels? Wij houden van een goede uitdaging! Neem vandaag nog contact met ons op!