#POPWellDone*
Retail shelf hack: scharnierend prijskaartrail

Winkelrek huismerk make-up bij Kruidvat
Superoverzichtelijk winkelrek voor het huismerk make-up in de wand van de beautyhoek bij Kruidvat


Aug-2023 — In de categorie retail winkelschap technieken en handigheden is dit een briljant idee …

Dit is hoe het werkt: schapranden geven meestal de prijs weer, maar dat wist je al. Ze kunnen echter meer: ze communiceren productdetails, delen in met kleuren, dragen bij tot de algemene esthetiek van het winkelschap, ...

Een minder bekend feit is dat ze barcodes tonen die winkelpersoneel kan scannen bij het aanvullen. En als de ruimte beperkt is - zoals altijd - moeten winkels inventief zijn om de schapruimte optimaal te benutten.

Hier is een geweldig voorbeeld van een huismerk cosmetica assortiment. Kruidvat kiest ervoor om de scherpe prijzen als eerste te benadrukken, met een vette tekst in fel geel en rood.

Klinkt logisch, toch? Maar hoe zit het met de streepjescodes? Die zijn cruciaal voor een divers assortiment waar winkelpersoneel niet altijd bekend mee is.

Geen probleem! Deze rail kan worden opgetild om de streepjescodes te onthullen. #POPWellDone*, dat is slim! 👌

Winkelrek huismerk make-up bij Kruidvat


Klik hieronder om verder te lezen over de oplossingen om winkelschappen in te richten 👇


Ben je geïnteresseerd in het gebruik van display materialen om jouw assortiment in winkels te communiceren? Contacteer ons vandaag nog, we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.

(*) Net als jij, winkelen wij ook. Onze teams zijn voortdurend op zoek naar de beste instore ideeën en trends. Onder #POPWellDone delen we materialen die onze aandacht trokken.