#POPWellDone*
Retail shelf hack: scharnierend prijskaartrail

Winkelrek huismerk make-up bij Kruidvat
Superoverzichtelijk winkelrek voor het huismerk make-up in de wand van de beautyhoek bij Kruidvat


Aug-2023 ÔÇö In winkels dienen de prijskaartrails, of de profielen vooraan bevestigd op de schappen, voornamelijk om de prijs te communiceren. Maar hun functie kan verder gaan - ze communiceren productdetails, delen het aanbod overzichtelijk in met kleurcodes, dragen bij tot de algemene esthetiek van het winkelrek, enz.

Een minder bekende functie is dat ze barcodes bevatten, die winkelmedewerkers scannen om de items te bestellen.

Als de ruimte beperkt is, zoals dat altijd het geval is, moeten winkels inventief zijn om de prijskaartrails optimaal te benutten. Hier is een goed voorbeeld voor het huismerk make-up in een drogisterij.

Door gebruik te maken van vette lettertypes in combinatie met fel geel en rood, kiest Kruidvat ervoor om het profiel te gebruiken om haar voordelige prijzen prominent te benadrukken. Logisch, toch? Want volgens hun eigen zeggen betaal je bij Kruidvat nooit te veel!

Maar hoe zit het met de barcodes die nodig zijn voor een soepele herbevoorrading? Dat is niet onbelangrijk voor een complex assortiment waarmee winkelmedewerkers niet altijd vertrouwd zijn? No problemo! Alle schappen zijn voorzien van een dubbel schapprofiel dat opgetild wordt om de barcodes in te lezen. Slim!

#POPWellDone

Winkelrek huismerk make-up bij Kruidvat


Klik hieronder om verder te lezen over de oplossingen om winkelschappen in te richten ­čĹç


Ben je geïnteresseerd in het gebruik van display materialen om jouw assortiment in winkels te communiceren? Contacteer ons vandaag nog, we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.

(*) Net als jij, winkelen wij ook. Onze teams zijn voortdurend op zoek naar de beste instore idee├źn en trends. Onder #POPWellDone delen we materialen die onze aandacht trokken.