POS display design
Wisseldisplay voor Orifarm Healthcare

Wisseldisplay voor Orifarm Healthcare
Wisseldisplay voor Orifarm Healthcare ©Pilotes

Juni-2023 — De apotheek is een bestemming waar professionals van de gezondheidszorg onpartijdig advies geven aan patiënten en bezoekers. Daarom is elk marketinginitiatief een delicate oefening.

Display materialen zijn contextuele driedimensionale reclames die bekendheid genereren en tegelijkertijd de integriteit van de apotheker garanderen.

We hebben deze display gemaakt om de bekendheid te vergroten van Orifarm en haar assortiment OTC-gezondheidsproducten. Deze wisseldisplay is ontworpen om zich aan te passen aan veranderingen in promoties en productcommunicatie, terwijl de ene activatie de andere opvolgt.

De verrassende esthetiek en de witte afwerking springen meteen in het oog. 100% maatwerk gemaakt van metaal om de levensduur te verlengen. De ingestoken visuals zijn eenvoudig te vervangen door een nieuwe set — een eenvoudige en snelle update.

Wisseldisplay voor Orifarm Healthcare

Klik hieronder om meer te weten te komen over display strategieën voor het apotheekkanaal 👇


Hebben de voordelen van display materialen uw interesse gewekt? Contacteer ons vandaag nog, we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.