#POPWellDone *
Vloerdisplay Uriage zonbescherming

Vloerdisplay Uriage zonbescherming
Vloerdisplay Uriage zonbescherming voor de apotheek

April-2023 — Ben je klaar voor je jaarlijkse zoektocht naar de beste zonbescherming? Zodra het mooiere weer in het vooruitzicht ligt, staan de cosmeticamerken te trappelen om onze aandacht te trekken. En ze halen alles uit de kast om ook in de apotheek te pronken met hun nieuwste innovaties om onze tere huid beter te beschermen dan vorig jaar.

We kwamen de nieuwste display voor Uriage zonbescherming tegen in onze lokale apotheek. Het maakt zuinig gebruik van materialen, maar het effect is niet minder dan opmerkelijk.

Een slanke metalen structuur draagt houten schappen, een kleurrijk doek in de stijl van een transat voegt een speels tintje toe. Heel trendy!

Jammer dat er geen ruimte voorzien is voor prijskaartjes, maar dat is een detail in vergelijking met de over het algemeen uitstekende uitvoering.

#POPWellDone, team Uriage.

Vloerdisplay Uriage zonbescherming

Klik hieronder voor meer over de beste display oplossingen voor apotheken 👇


Hebben de voordelen van display materialen uw interesse gewekt? Contacteer ons vandaag nog, we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.

(*) Net als jij, winkelen wij ook. Onze teams zijn voortdurend op zoek naar de beste instore ideeën en trends. Onder #POPWellDone delen we materialen die onze aandacht trokken.