#POPWellDone*
Block Merchandising Zwitsal babyverzorging

Block Merchandising Zwitsal babyverzorging
Block Merchandising Zwitsal babyverzorging bij Kruidvat

Juni-2023 — Deze foto vat de essentie van instore marketing: val op en je wint 😉

Zwitsal claimt leiderschap in de babycategorie met "block merchandising", een van de krachtigere wapens in het marketingarsenaal.

Om haar presentatie en merkbeleving in het schap te versterken, bundelt Zwitsal haar aanbod. En om het initiatief kracht bij te zetten (of duurzamer te maken, of uitvoering te garanderen) kleedt Zwitsal het bestaande meubilair aan met een paar simpele maar robuuste accessoires.

Deze display zagen we bij drogisterij Kruidvat, van AS Watson Group. Het is ook een opmerkelijk voorbeeld van het gebruik van kleur. Kleur, die een minimale inspanning vergt om waar te nemen, heeft een directe invloed op het winkelend publiek door emoties op te roepen en merken te onderscheiden.

Dit soort initiatieven wordt ook wel "brand blocking" genoemd - bij Pilotes noemen we het decor een "schapverbetering". Welke term er ook wordt gebruikt, het idee is om de zichtbaarheid op de winkelschappen te vergroten, meer klanten aan te trekken en hen aan te moedigen je producten te kopen.

#popwelldone, team Zwitsal 👏

Block Merchandising Zwitsal babyverzorgingKlik hieronder voor meer over de beste oplossingen om winkelrekken in te richten 👇


Hebben de voordelen van display materialen uw interesse gewekt? Contacteer ons vandaag nog, we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.

(*) Net als jij, winkelen wij ook. Onze teams zijn voortdurend op zoek naar de beste instore ideeën en trends. Onder #POPWellDone delen we materialen die onze aandacht trokken.