On-trade marketing:
Degustatie display Brown-Forman Whisky

Degustatie display Brown-Forman Whisky


Nov-2022 — Whisky! Of je er nu van houdt of niet (*): het blijft een fascinerend product. Sommige merken creëren een sfeer van mist boven een Schots loch. Andere voegen een mystieke of poëtische dimensie toe aan herkomst en leeftijd. Want het verhaal dat je hoort beïnvloedt smaak.

De geloofwaardigheid van whisky wordt ook beïnvloed door wat anderen ervan vinden, vooral barmannen en obers. Zij hebben het unieke vermogen om de nieuwsgierigheid van klanten te prikkelen.

Daarom zoekt Brown-Forman hen op in restaurants en bars voor een exclusieve degustatie. Het creëren van de juiste sfeer is cruciaal voor een boeiende ervaring.

Dit displaymateriaal brengt deze momenten tot leven. Het is draagbaar en gemakkelijk op te zetten - een praktisch hulpmiddel om een selectie exquise whisky's te presenteren.

Met een beschrijving voor elke fles is deze set bijzonder educatief. Het geeft gedetailleerde informatie over smaken en terroir.

Het materiaal straalt kwaliteit uit met zijn lederen en houten afwerking en weerspiegelt het prestige van Brown-Forman.

(*) Reken ons tot de fans!

Degustatie display Brown-Forman Whisky ©Pilotes


Wil je meer weten over display materiaal voor sterke drank in horecagelegenheden? Klik hieronder 👇


Ben je geïnteresseerd in het gebruik van display materialen om degustaties te organiseren? Contacteer ons vandaag nog, we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.