Zichtbaarheid op het winkelschap:
omkader uw aanbod om op te vallen

Shelf frame for TUC, 100% adaptable in height and width
Schapkader voor TUC, 100% aanpasbaar in hoogte en breedte, en voorzien van twee schapstoppers


Sept-2023 ÔÇö Stel je voor: je manoeuvreert je winkelkarretje door de gangen van een winkel. Je bent gefocust op je (mentale) boodschappenlijstje. Het grote assortiment kleurrijk verpakte producten kan overweldigend zijn. Je loopt als het ware op automatische piloot; je negeert het meeste van wat er te zien is.

Experts in shopper marketing ontwikkelen in-store communicaties om je te verleiden tot hun speciale aanbiedingen of nieuwe producten. Ze willen je aanmoedigen om je koopgewoontes te veranderen.

Maar je bent gewend geraakt aan alledaagse, voorspelbare, inspiratieloze en algemene winkelcommunicaties. Wellicht vind je het lastig om constant geconfronteerd te worden met posters, banners, kaarten en stickers. Je bekijkt ze amper, of je vergeet het verkoopsargument binnen enkele seconden. Opzettelijke blindheid is je geheime trucje om de reclameblitz te overleven.

Team Pilotes gelooft dat de strijd om aandacht in winkels een nulsomspel is. Winkelbezoekers hebben een voorkeur voor merken die als eerste hun aandacht trekken. Daarom moet elk POS-materiaal disruptief zijn. Om de monotonie van de winkelschappen te doorbreken, hebben we dit schapframe ontwikkeld dat 100% aanpasbaar is.

Dit is waarom we denken dat het goed werkt ...

  • Dit on-shelf materiaal verfraait op een elegante manier de thuisbasis van een merk op de winkelschappen van retailbedrijven.
  • Het is volledig aanpasbaar in hoogte en breedte, zodat field medewerkers het kunnen afstemmen op de opstelling van de producten op alle winkelschappen.
  • Het is bedrukt met de herkenbare kleuren en de boodschap van het merk.
  • Het is uitgerust met twee verwisselbare schapstoppers. Ze staan haaks op het schap en trekken zo de aandacht van voorbijgangers. Ze onderscheiden een aanbod van zijn buren en tonen het in zijn eigen merkuniversum.
  • Deze krachtige communicatie wordt snel bevestigd aan de metalen schappen met vier verstelbare magneten; field medewerkers waarderen deze oplossing vanwege het gemak van installatie.
  • Het materiaal is vervaardigd van duurzame materialen en ontworpen om intensief gebruik op de winkelschappen te doorstaan.

Ons 100% aanpasbare schapframe zal niet teleurstellen!

Shelf frame for Michel & Augustin, 100% adaptable in height and width
Schapkader voor Michel&Augustin, 100% aanpasbaar in hoogte en breedte, en voorzien van twee schapstoppers

Klik hieronder om verder te lezen over display oplossingen op de winkelschappen ­čĹç


Hebben de voordelen van display materialen uw interesse gewekt? Contacteer ons vandaag nog, we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.