POS display design
Winkelschap Hilti Power Tools

Winkelschap Hilti Power Tools
Winkelschap Hilti Power Tools ©Pilotes

Juli-2023 — Als je voor een keuze in een winkel staat, voel je soms meer dan een klein stressje om de juiste beslissing te nemen, bijvoorbeeld bij het kopen van elektrisch gereedschap, een soort aankoop die meestal gepland wordt. De gevolgen van een miskoop kunnen aanzienlijk zijn - je moet het goed doen!

Deze negatieve emoties kunnen leiden tot verminderde interesse, uitstel of afstel. Je hebt hulp nodig - en een overzichtelijk presentatie van het aanbod.

Voor een positieve koopervaring bij Hilti hebben we deze specifieke winkelschappen ontworpen en ingericht bij vakhandels. Tools zijn zorgvuldig gerangschikt en uitgestald, zodat bezoekers ze gemakkelijk kunnen bekijken, vastnemen en beoordelen. Ons doel was om een dynamische en toegankelijke presentatie te creëren die klanten verleidt om met de producten te spelen. Grote kaarthouders geven extra informatie voor twijfelaars. Houten tabletten en duidelijke logo's dienen als teken van kwaliteit en sereniteit van de fabrikant.

Winkelschap Hilti Power Tools

Hebben de voordelen van display materialen uw interesse gewekt? Contacteer ons vandaag nog, we bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.