Merchandising Revamp
Vloer- en schapdisplay
Only You nail care

Vloerdisplay Only You nagellak

Jan-2023 — Purple junkie, Crazy in love, Diabolique, So chic ... als geen ander voegt ONLY YOU, het private label van de schoonheidsspecialist ICI PARIS XL, een vleugje humor toe aan het assortiment.

Met leuke verpakkingen en speelse boodschappen spreekt Only You de nieuwe generaties aan en ook diverse en inclusieve beautyfans. So many reasons to be happy!

Om de revamp van het merk in winkels te vieren en een nieuw assortiment van 45 kleuren en verzorgingsproducten te introduceren, werkte Pilotes samen met het private label team van ICI. Samen hebben we twee display oplossingen ontwikkeld.

De eerste oplossing is een vloerdisplay. Dit type display is vrijstaand, veelzijdig en wordt op maat gemaakt (bij Pilotes althans), afgestemd op het product, de marketingdoelen, de merkbeleving, de esthetiek en de technische vereisten voor gebruik en context. Deze displays staan op de drukste plekken in de winkel. Ze staan pal in de drukste zones van het verkooppunt.

Vloerdisplay Only You
Vloerdisplay Only You nagellak ©Pilotes

Het tweede materiaal is een schapdisplay, ook wel bekend als een shelf-on-shelf display. Dit type presentatiemateriaal wordt op bestaande winkelschappen geplaatst. Hoewel het fysisch beperkt is, biedt het een oplossing voor winkels die geen ruimte hebben voor een vloerdisplay.

Alle communicaties zijn vervangbaar voor een merk dat moet blijven verrassen. En omdat de artikelen divers zijn, klein en onregelmatig, is het risico op chaos in een zelfbedieningssituatie aanzienlijk. Dankzij effectieve merchandising kan de bezoeker snel door het assortiment navigeren, items oppakken, bekijken en onderzoeken, vinden wat hij of zij zoekt en kopen, terwijl de presentatie zo netjes en opgeruimd mogelijk blijft.

En voor kopers die wel eens overweldigd wordt door hyperkeuze — ttz. de grote meerderheid, staat een selectie van vijf whats’ new? kleuren klaar op het bovenste schap.

Snel en gemakkelijk nagellak kopen met vertrouwen!

Schapdisplay Only You nagellak
Schapdisplay Only You nagellak ©Pilotes

Wil je meer weten over de displaystrategieën voor beauty en cosmetica? Klik hieronder 👇


Ben je geïnteresseerd in de voordelen van display materialen? Neem vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw product.