Retail winkelrek
POS 100% op maat gemaakt

Gericht op actie en winkelbeleving, bestuderen we de winkelrekken van waar u verkoopt. Naast een effectieve presentatie van uw artikelen, stellen we relevante afwerkingen en opvallende materialen voor om uw assortiment stijlvol in te richten, aangepast aan uw merk en uw categorie. Zo bevordert en oriënteert u de aankoop op het beslissende moment.

Door bijzondere ervaringen op het vlak van merchandising en lay-out bevordert u klantentouw. Diverse toebehoren zorgen voor een praktische indeling van uw winkelrekken. Opteer eventueel voor schappen met ledverlichting: deze led-tubes worden onzichtbaar en rechtstreeks onder de neus van het winkelschap gemonteerd waardoor de producten extra opvallen. Samen met u denken we mee naar innovatieve oplossingen voor een optimale winkelbeleving.

Sectoren
  • Supermarkt, voeding & dranken
  • Schoonheid & cosmetica
  • Gezondheid & verzorging
  • Vrije tijd & doe-het-zelf
  • Speelgoed & elektronica
Lineaire stelling

Winkelrek

Lineaire opgesteld in supermarkten of in de gespecialiseerde detailhandel, uw winkelrekken stimuleren uw merkbeleving met originele presentaties, lay-out, beelden en sfeer. Ze nodigen consumenten uit en doen de uitgestalde assortimenten stralen.

Smart winkelrek

Smart winkelrek

Winkelrekken worden uitgerust met technologische apparatuur om het bezoek aan fysieke winkels boeiend en relevant te houden in een “new retail” ervaring.

Meer hierover

Gondel

Gondel

Een gondel communiceert het DNA van een merk terwijl ze de uitgestalde artikelen doet stralen. Het assortiment is op verschillende schappen gerangschikt en is herkenbaar dankzij relevante communicaties, lay-out en indeling.

Lineaire stelling

Schapdisplay

Kleinere modules kunnen op of aan bestaande retail winkelrekken bevestigd worden.

Gondelhoofd

Gondelhoofd

Een gondelhoofd (kopstelling of gondelkop) wordt aan het einde van een winkelgang opgesteld om een merk of een assortiment te doen stralen. Deze instore materialen zijn eenvoudig te installeren en kunnen ontworpen worden om promoties of tijdelijke, makkelijk vervangbare communicaties uit te dragen.

Kassadisplay

Kassadisplay

Het kassadisplay is een van de meest tactische winkelrekken, opgesteld op de plaatst met de de meeste interacties tussen winkelbezoekers en bedienden. De laatste kans voor een latente of spontane aankoop.

Meer hierover

Schapaankleding

Schapbekleding

Hoeveelheden van soortgelijke artikelen hebben een afschrikkende werking op winkelbezoekers. Door de artikelen te organiseren in groepen of categorieën, met ruimte voor beelden en sfeer, oriënteert u consumenten vriendelijk naar het juiste artikel.

Retail en POS materiaal

Merchandising oplossingen

Pilotes biedt een breed scala innovatieve presentaties aan die uitblinken op het winkelrek. …

Meer hierover

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren.  Vertel me meer
Aanvaarden