Retail- en winkelrek

Gericht op actie en winkelervaring, bestuderen we de schappen van waar u verkoopt met een volledige merchandising studie van de artikelen die ze uitstallen. We stellen diverse afwerkingen en opvallende materialen voor om uw assortiment stijlvol in te richten, aangepast aan uw merk en uw categorie. Zo bevordert en oriënteert u de aankoop op het beslissende moment.

Door bijzondere ervaringen op het vlak van presentatie, merchandising en lay-out bevordert u klantentouw. Diverse toebehoren zorgen voor een praktische indeling van uw winkelrek. Opteer eventueel voor legborden met ledverlichting: deze led-tubes worden onzichtbaar en rechtstreeks onder de neus van de legplank gemonteerd waardoor de producten extra geaccentueerd worden. Samen met u denken we mee naar innovatieve oplossingen voor een optimale winkelbeleving.

Sectoren:
  • Supermarkt, voeding & dranken
  • Schoonheid & cosmetica
  • Gezondheid & verzorging
  • Vrije tijd & doe-het-zelf
  • Speelgoed & elektronica
Gondel

Gondel

Een gondel communiceert het DNA van een merk terwijl ze de uitgestalde artikelen doen stralen. Het assortiment is op verschillende legborden gerangschikt en is herkenbaar dankzij relevante communicaties, organisatie en lay-out.

Lineaire stelling

Legbordstelling

Geplaats in een lineaire opstelling, bevorderen deze winkelrekken de winkelbeleving met een originele organisatie en ruimte voor beeld en sfeer. Ze nodigen consumenten uit en doen de uitgestalde assortimenten stralen.

Gondelhoofd

Gondelhoofd

Een gondelhoofd, of een kop-einddisplay, wordt aan het einde een winkelrek geplaatst om een merk of een assortiment te doen stralen. Deze in-store materialen zijn eenvoudig te installeren en kunnen ontworpen worden om promoties of tijdelijke, makkelijk vervangbare communicaties uit te dragen.

Checkout meubel

Kassameubel

Een check-out meubel is een van de meest tactische winkelrekken in winkels. Ze komen tegemoet aan de grootste irritatie van shoppers, de wachtrij. Maar het is ook de plaatst met de meeste interactie tussen consumenten en winkelbedienden.

Schapaankleding

Schapaankleding

Hoeveelheden van soortgelijke artikelen hebben een afschrikkende werking op consumenten. Door de artikelen te organiseren in groepen of categorieën, met ruimte voor beelden en sfeer, helpt u consumenten op een vriendelijke manier naar het juiste artikel.

Retail en POS materiaal

Retail en POS materiaal

Pilotes biedt een breed scala presentaties aan die uitblinken op het schap. …
Meer over Retail en POS materialen

Referenties

Contacteer ons

Neem nu rechtstreeks contact met onze POP specialisten. Elke toepassing is anders en elk project is een nieuwe uitdaging. Daarom staan onze specialisten voor jou klaar, met advies en ervaring.

Adres

PILOTES (Brussels Office)
Cyriel Buyssestraat 11,
1800 Vilvoorde
U bericht werd verstuurd, dank u!

Volg ons laatste nieuws op sociale media

Deze website maakt gebruik van profiel cookies om anoniem surfgedrag bij te houden.  Privacyverklaring
Ik begrijp het