Winkelinrichting en
professioneel meublair
POS design & 100% maatwerk

Modulaire retail en winkelinrichtingen brengen uw assortiment tot recht, stimuleren de aantrekkelijkheid van uw winkelruimtes en verduidelijken op een vriendelijke manier uw artikelorganisatie en het aankooptraject. Tenslotte stimuleren ze verkoop.

Modulaire of aanpasbare systemen, met legplanken in metaal, hout of glas, geperforeerde rugwanden, kleurrijke beelden, allerhande toebehoren, zoals ledverlichting, verdelers en communicaties, … Samen met u bedenken we innovatieve oplossingen voor aantrekkelijke en verkopende inrichtingen die het verschil maakt.

  • Verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
  • Duidelijkheid stimuleert verkoop
  • Inspireert en draagt het verhaal van een merk uit
  • Adviseert over producteigenschappen
  • Trekt de aandacht van winkelbezoekers
  • Vergroot de impact van merken
  • Winkelbelevingen stimuleren merktrouw
Commercieel meubilair

Commercieel
meubilair

Een toonbank, een presentatietafel, test meubilair, … het juiste commercieel meubilair voor uw winkels speelt een grote rol in het succes ervan.

Retail make-up winkelre

Retail make-up winkelrek

Een specifiek winkelrek voor uw cosmetica assortiment communiceert het DNA van uw merk, maar laat de hoofrol aan uw assortiment. De artikelen zijn op verschillende niveaus netjes georganiseerd.

Make-up tester

Make-up tester

Een make-up tester is ideaal voor het ensceneren van een compleet assortiment make-up dat winkelend publiek kan testen alvorens te kopen.

Shop-in-shop

Shop-in-shop

Met de juiste combinatie van materialen, vormen en beelden, creëert een shop-in-shop een exclusieve ruimte in warenhuizen en super- en hypermarkten. Deze mini-shops zijn volledig toegewijd aan uw assortiment, met een aangepaste, opvallende visuele presentatie rond uw merk.

Schapaankleding

Etalage display

Aangepaste animaties zijn dé blikvangers om de aandacht van uw klanten te trekken en hen te verleiden om uw winkels te bezoeken.

Retail en POS materiaal

Brochure houder

Pilotes is dé specialist in het ontwikkelen en produceren van custom-made instore communicatie materialen, zoals brochure- en folderhouders.

Retail en POS materiaal

Affiche houder

Retail en POS materiaal

Windmaster

Door uw stoepbord uit te voeren in uw eigen huisstijl zullen uw boodschappen extra opvallen.