Winkelinrichting en
commercieel meublair

Modulaire retail en winkelinrichtingen brengen uw assortiment tot recht, bevorderen de aantrekkelijkheid van uw winkelruimtes en verduidelijken op een vriendelijke manier uw artikelorganisatie en het aankooptraject. Tenslotte bevorderen ze verkoop.

Modulaire of aanpasbare systemen, met legplanken in metaal, hout of glas, geperforeerde rugwanden, kleurrijke beelden, allerhande toebehoren, zoals ledverlichting, verdelers en communicaties, … Samen met u bedenken we innovatieve oplossingen voor aantrekkelijke en verkopende inrichtingen die het verschil maakt.

  • Verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
  • Duidelijkheid stimuleert verkoop
  • Inspireert en draagt het verhaal van een merk uit
  • Adviseert over producteigenschappen
  • Trekt de aandacht van shoppers
  • Vergroot de impact van merken
  • Winkelbelevingen bevorderen merktrouw
Gondel

Commercieel
meubilair

Een toonbank, een presentatietafel, test meubilair, … het juiste commercieel meubilair voor uw winkelnetwerk speelt een grote rol in het succes ervan.

Lineaire stelling

Make-up winkelrek

Een specifiek winkelrek voor uw cosmetica assortiment communiceert het DNA van uw merk, maar laat de hoofrol aan uw assortiment. De artikelen zijn op verschillende niveaus netjes georganiseerd.

Gondelhoofd

Make-up tester

Een make-up tester voldoet aan drie essentiële kwaliteiten: uw assortiment cosmetica voorstellen, en de praktische en natuurlijk esthetische aspecten. Ideaal voor het ensceneren van een compleet assortiment make-up dat winkelend publiek kan testen alvorens te kopen.

Checkout meubel

Shop-in-shop

Met de juiste combinaties van materialen, vormen en beelden, creëert een shop-in-shop een exclusieve ruimte in warenhuizen en super- en hypermarkten. Deze mini-shops zijn volledig toegewijd aan uw assortiment, met een aangepaste, opvallende visual merchandising rond uw merk.

Schapaankleding

Etalage animaties

Etalages en uitstalramen dragen het imago van winkels uit. Aangepaste lay-out en animaties zijn de sleutelelementen om de aandacht van uw klanten te trekken en hen te verleiden om uw winkels te bezoeken. Wij kunnen u helpen met de creatie, ontwerp en realisatie van modulaire animatiekits voor uw etalages.

Retail en POS materiaal

Brochure houder

Pilotes is dé specialist in het ontwikkelen en produceren van custom-made in-store communicatie materialen, zoals brochure- en folderhouders.

Retail en POS materiaal

Affiche houder

Retail en POS materiaal

Windmaster

Door uw stoepbord uit te voeren in uw eigen huisstijl zullen uw boodschappen extra opvallen.

Referenties

Contacteer ons

Neem nu rechtstreeks contact met onze POP specialisten. Elke toepassing is anders en elk project is een nieuwe uitdaging. Daarom staan onze specialisten voor jou klaar, met advies en ervaring.

Adres

PILOTES (Brussels Office)
Cyriel Buyssestraat 11,
1800 Vilvoorde
U bericht werd verstuurd, dank u!

Volg ons laatste nieuws op sociale media

Deze website maakt gebruik van profiel cookies om anoniem surfgedrag bij te houden.  Privacyverklaring
Ik begrijp het