Inzichten in point-of-sales marketing


Welkom op onze blog!
Hier delen we nuttige bronnen, tips en algemene opmerkingen
over POS marketing, POS display materiaal en oplossingen voor zichtbaarheid in retail en detailhandel.

 

[] Ritter Sport Schokowelt. Ritter chocoladerepen zijn er in een ziljoen smaken. De bedrijfswinkel Schokowelt is als een pretpark ontworpen voor chocoholics: om chocolade te ontdekken, te creëren en te genieten. Een kleurijke oase, onder meer met deze gigantische replica toren.

Waarom is merchandising belangrijk voor u ?

Tot 76% van de aankoopbeslissingen worden genomen in de afdeling van een winkel. Merchandising biedt kansen om inkomsten te genereren …
Lees verder

Winkelervaring, ja!
Maar waar hebben we het over ?

Elke retail marketing fabrikant is het hierover eens: een aankoop is iets puur functioneels, het shoppen is een beleving en de keuze voor een winkel wordt bepaald door de prettige winkelervaring. Maar waar hebben we het over? Hoe kunnen retailbedrijven en -merken winkelervaring creëren?
Lees verder …

 

[] Hoe ontwikkel je op een duurzame wijze permanente point-of-sale displays? Een display eco-ontwerpen beoogt efficiëntie, besparingen op grondstoffen, volume en transport … In deze video leggen we onze ecodesign strategieën uit.

 

[] Kan je een reclamecampagne door de neus voeren? Jawel, hier is een voorbeeld! Verdampingstechnologieën transformeren premium single-malt whisky's in vloeibare damp. Deze boeiende winkelcampagne intrigeert de visuele en geurzintuigen van millennials. De winnaar van de Warschau POS Star Award 2018 in de categorie sterkedrank werd gerealiseerd door Holo voor Bacardi-Martini. Duimen omhoog!

 

[] Hoe neem je de leiding op de winkelvloer? Met haar Evocations instore communicatie, een realisatie van Pilotes, brengt decoratief verfmerk Guittet een reeks van 125ml testers en kleurstalen beschikbaar op de winkelvloer. In een sublieme installatie van kleur en raffinement, worden de 128 kleuren van de collectie netjes georganiseerd in een sfeer van vertrouwen, ontdekking en inspiratie.

 

[] Hoe vind je het perfecte zadel? Een vraag waar elke fietser bekend mee zal zijn. PRO installeert in gespecialiseerde verkooppunten deze 'zadel-selector', een realisatie van Pilotes. Shimano's submerk voor fietsuitrusting zet u op de goede weg voor een comfortabele rit. Slim!

 

[] We hebben dit retail kassadisplay ontwikkeld om aan meerdere doelstellingen te beantwoorden: aanpassing aan geëvolueerd winkelgedrag en assortiment, nette presentatie, dynamische look & verbeterde zichtbaarheid voor deze strategisch belangrijke categorie, de laatste voor het winkelende publiek, gemakkelijke toegang met een innovatieve draaideur … Pilotes reorganiseerde de merchandising en de zichtbaarheid van deze check-out categorie om verkoop te bevorderen. Een visueel aantrekkelijk ontwerp!

 

[] Succesvolle lancering voor het 'super ingrediënt' private label huidverzorgingsprogramma van Sephora: Gebruik van hout met oplosmiddelvrije tinten, modulair ontwerp zonder gebruik van lijmen, makkelijk demontage met het oog op herbruik en recyclage van grondstoffen, optimalisatie van verlichting en elektriciteitsverbruik … totale berekende reductie van de voetafdruk: min 33 415 kg CO2 voor de productieserie.

Uw POP creatie briefing: 10 vragen om uw winkeluitdaging aan te pakken

[]In-store communicaties kunnen verschillende vormen aannemen. Wellicht vindt u het belangrijk om uw communicatie aan te passen aan uw merk, product, winkelomgeving, etc. Uw creatieve briefing is de eerste stap om uw instore uitdaging aan te pakken. Hier zijn 10 vragen waarin uw point-of-sale fabrikant geïnteresseerd zal zijn …
Lees verder …

 

Deze zomer geïnstalleerd en nu volledig operationeel: hier zijn onze nieuwe digitale print- en snijtafels. Voordelen voor onze klanten: reactiviteit, efficiëntie en flexibiliteit voor de realisatie van prototypen en kleine reeksen.

 

[] De toekomst van DJ-ing is nu verkrijgbaar in de winkel. Onze collega Tim presenteert vrij enthousiast onze schap-communicatie om 's werelds eerste draadloze Mixfader te presenteren op de winkelrekken van speciaalzaken.

Deze website maakt gebruik van profiel cookies om anoniem surfgedrag bij te houden.  Privacyverklaring

Ik begrijp het