Point of sale displays

Point-of-purchase (POP) of point-of-sale (POS) presentatie materialen, of displays, zijn onmisbare marketing instrumenten in elke winkel. Displays combineren merchandising en communicatie technieken, en zijn even belangrijk als uw artikelen of uw merk. Een op drie shoppers zegt deze standen op te merken en laat er zich door beïnvloeden.

Om de aandacht te vestigen op een innovatie of een productlancering, om het verhaal achter uw merk of om productinformatie te brengen, … om een assortiment ten volle tot recht te laten komen, te verduidelijken of om aankoopbeslissingen makkelijk te maken … Pilotes begeleidt u naar de meeste geschikte stand op maat van uw specificaties. Elegant, opvallend, functioneel, ergonomisch ? We stellen vooral specifieke, aangepaste en effectieve oplossingen voor.

 • Verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
 • Productzichtbaarheid stimuleert verkoop
 • Brengt het verhaal achter het merk
 • Inspireert en communiceert producteigenschappen
 • Trekt de aandacht van consumenten
 • Vergroot merkbekendheid
 • Ideaal voor tijdelijke assortimenten
 • Geschikt voor promoties en innovaties
Vloerdisplay

Vloerdisplay

Een vloerdisplay is een presentatie van een groter assortiment, rechtstreeks op de winkelvloer geplaatst om verkoop te stimuleren.
Meer over vloerdisplays

Toonbankdisplay

Toonbankdisplay

Een toonbankdisplay is de ideale ondersteuning die we kunnen ontwikkelen om uw artikelen of uw merk in een beperkte ruimte op de toonbank te doen stralen.
Meer over toonbankdisplays

Contacteer ons

Heeft u een briefing of een project? Contacteer ons voor een volledige studie.

Contact

Vloerdisplays

Een duurzame vloerdisplay is een presentatie van een assortiment, die consumenten uitnodigt. Tegelijk laat een vloerdisplay de artikelen die het uitstalt ten volle tot hun recht komen. Met een aangepaste visuele ervaring garandeert het een maximale impact op consumenten. Onze ontwerpers en ingenieurs houden rekening met uw specificaties (functie, levensduur, afmetingen en gewicht van uw artikelen) en ontwerpen voor industriële productie zonder beperking van materiaalkeuze in metaal, kunststof, hout, glas, …

In grootwarenhuizen of in gespecialiseerde verkooppunten, opgesteld tegen een wand of vrijstaand, door uw assortiment optimaal in te plannen krijgt de klant een goed beeld en wordt hij geholpen in zijn keuze. Displays communiceren producteigenschappen, het verhaal van uw merk. Ze worden voorzien van allerhande toebehoren, zoals schapverdelers, brochure-, coupon- of testerhouders, kleurenkaarten of stalen, ...

 • Verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
 • Productzichtbaarheid stimuleert verkoop
 • Inspireert en brengt het verhaal van het merk
 • Communiceert producteigenschappen
 • Trekt de aandacht van consumenten
 • Vergroot de impact van merken
 • Ideaal voor tijdelijke assortimenten
 • Geschikt voor promoties en innovaties
Eiland display

Eiland display

Een eilanddisplay is een vrijstaande vloerdisplays waar de klant volledig kan rondgaan. Een eilanddisplay trekt veel aandacht, omdat je de artikelen van alle kanten kan bekijken.

Dispenser/stocker

Dispenser/stocker

Een op maat gemaakte verkoopdisplay onderscheidt het assortiment merkelijk van een concurrerend aanbod. Voorzien van een aangepaste visuele ervaring, beelden, communicaties en uw logo, ... uw artikelen vallen extra op. Ze komen onder de aandacht en zullen hierdoor beter verkopen.

Vitrine

Vitrine

Een vitrinekast, zoals een kolomvitrine, een toonbankvitrine of een muurvitrine, beschermt de meest waardevolle artikelen van direct contact met consumenten. Ze worden gebruikt in luxueuze winkelomgevingen of voor exclusieve assortimenten.

Glorifier

Glorifier

Een glorifier creëert een driedimensionale visuele ervaring rond een artikel, rechtstreeks geplaatst op de vloer. Deze enscenering heeft tot doel de kwaliteiten en kenmerken van een artikel spectaculair uit te dragen.

Permanente toonbankdisplays


Een toonbankdisplay is een opvallende presentatie op de toonbank, meestal met kleinere artikelen die als impulsaankoop worden verkocht.

Door het toonbankdisplay compact te ontwerpen kan het de meest strategische plaatsen van winkels veroveren ... nabij de kassa op de toonbank, op een toog of een balie, op een presentatietafel, ... in krantenwinkels, agentschappen, bakkerijen, apotheken…

 • Verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
 • Productzichtbaarheid stimuleert impulsverkoop
 • Communiceert producteigenschappen
 • Trekt de aandacht van shoppers
 • Vergroot de impact van merken
 • Ideaal voor tijdelijke assortimenten
 • Geschikt voor promoties en innovaties
Dispenser

Dispenser

Met een op maat gemaakte visuele presentatie, voorzien van beelden en uw logo, vallen uw artikelen zeker op. Dit is dé manier om uw artikelen op een functionele manier tot hun recht te laten komen op de toonbank. Uw artikelen komen onder de aandacht en zullen hierdoor meer verkocht worden.

Glorifier

Glorifier

Een glorifier creëert een driedimensionale visuele ervaring rond een product. Deze enscenering heeft tot doel de kwaliteiten en kenmerken van uw product uit te dragen.

Plint of sommelier

Plint of sommelier

Een plint is de beste optie om een beperkte serie voor te stellen op de toog van hotels, bars en restaurants. Plinten kunnen een beperkt whisky assortiment, of andere sterkedranken, tot recht brengen in een exclusieve degustatie beleving.

Logo

Logo

De betere optie om uw merk eruit te laten springen in een multi-merk omgeving, is een aantrekkelijk item dat puur gericht is op uw merknaam of logo.

Digitale presentaties

Een winkel blijft de plaats bij uitstek om producten ten volle te ervaren, aan te raken of te voelen. Digitale oplossingen kunnen de veranderende verwachtingen van een fysiek winkelbezoek beantwoorden.

Klantgerichte digitale marketing strategieën, samen met digitale of verbonden displays in fysieke winkelkanalen, bieden merken kansen om winkelende consumenten beter te bedienen. Ze begeleiden consumenten, animeren het aanbod, adviseren over producteigenschappen, helpen verkopen en vergroten het winstpotentieel van merken.

Digitale winkeldisplays bieden talrijke voordelen: ze kunnen de tijd van winkelbedienden optimaliseren, consumenten oriënteren en begeleiden, een tijdelijk of seizoen aanbod promoten, conversie vergroten, een offline gamma uitbreiden met een online aanbod, informeren over beschikbaarheid, of ze counteren eventuele irritaties over wachttijden met informatie aan kassa's of loketten.

Displays met een digital schermen, met aanraakschermen, digitale winkelrekken, interactieve informatiezuilen, digitale etalages, digital signage … ons proces verzekert u van de meest pertinente digitale oplossing. Wij begeleiden u van concept tot realisatie van uw digitale winkeldisplays.

 • Verhoogt de aantrekkelijkheid van een assortiment
 • Duidelijkheid stimuleert verkoop
 • Kan het verhaal van een merk uitdragen
 • Adviseert over producteigenschappen
 • Inspireert en trekt de aandacht van shoppers
 • Vergroot de impact van merken
 • Winkelbelevingen bevorderen merktrouw
Display met digitaal scherm

Display met digitaal scherm

We voorzien uw display met digitale schermen om visuele content, uw reclamespot of uw verkoopargumenten nog aantrekkelijker te communiceren. Content kan manueel of op afstand geüpdatet worden.

Informatiezuil

Informatiezuil

Pilotes realiseert zuilen voorzien van touch screens tabletten, eventueel voorzien van catalogus applicaties die consumenten kunnen begeleiden door uw product- of dienstenaanbod. De applicaties kunnen consumenten in real-time doorverwijzen naar een uitgebreider aanbod, dat niet beschikbaar is in het fysieke winkelkanaal.

Ipad zuil

Ipad zuil

Met de integratie van een Apple iPad integreert Pilotes interactiviteit in uw vloerdisplays. De integratie van een Apple iPad geeft u de mogelijkheid om het display een "extra verkoper" te laten zijn.

Digitaal winkelrek

Digitaal winkelrek

We verbouwen digitale oplossingen in lineaire opstellingen. Een digitaal verbonden winkelrek biedt een performante winkelervaring door consumenten te begeleiden en te oriënteren tijdens het finale moment van het aankooptraject. Eventueel worden gebruik gegevens gesynchroniseerd met verkoopgegevens.

Contacteer ons

Heeft uw een briefing of een project ? Contacteer ons voor een volledige studie.

Contact

Specifieke winkelrekken

Gericht op actie en winkelervaring, bestuderen we de schappen van waar u verkoopt met een volledige merchandising studie van de artikelen die ze uitstallen. We stellen diverse afwerkingen en opvallende materialen voor om uw assortiment stijlvol in te richten, aangepast aan uw merk en uw categorie. Zo bevordert en oriënteert u de aankoop op het beslissende moment.

Door bijzondere ervaringen op het vlak van presentatie, merchandising en lay-out bevordert u klantentouw. Diverse toebehoren zorgen voor een praktische indeling van uw winkelrek. Opteer eventueel voor legborden met ledverlichting: deze led-tubes worden onzichtbaar en rechtstreeks onder de neus van de legplank gemonteerd waardoor de producten extra geaccentueerd worden. Samen met u denken we mee naar innovatieve oplossingen voor een optimale winkelbeleving.

Sectoren:
 • Voeding & dranken
 • Schoonheid & cosmetica
 • Gezondheid & verzorging
 • Vrije tijd & doe-het-zelf
 • Speelgoed & elektronica
Gondel

Gondel

Een gondel communiceert het DNA van een merk terwijl ze de uitgestalde artikelen doen stralen. Het assortiment is op verschillende legplanken gerangschikt en is herkenbaar dankzij relevante communicaties, organisatie en lay-out.

Lineaire stelling

Lineaire stelling

Geplaats in een lineaire opstelling, bevorderen deze rekken de winkelbeleving met een originele organisatie en ruimte voor beeld en sfeer. Ze nodigen consumenten uit en doen de uitgestalde assortimenten stralen.

Gondelhoofd

Gondelhoofd

Een gondelhoofd, of een kop-einddisplay, wordt aan het einde een winkelrek geplaatst om een merk of een assortiment te doen stralen. Deze in-store materialen zijn eenvoudig te installeren en kunnen ontworpen worden om promoties of tijdelijke, makkelijk vervangbare communicaties uit te dragen.

Checkout meubel

Checkout meubel

Een kassa meubel is een van de meest tactische meubels in winkels. Ze komen tegemoet aan de grootste irritatie van shoppers, de wachtrij. Maar het is ook de plaatst met de meeste interactie tussen consumenten en winkelbedienden.

Schapaankleding

Schapaankleding

Hoeveelheden van soortgelijke artikelen hebben een afschrikkende werking op consumenten. Door de artikelen te organiseren in groepen of categorieën, met ruimte voor beelden en sfeer, helpt u consumenten op een vriendelijke manier naar het juiste artikel.

Merchandising

Merchandising

Pilotes biedt een breed scala originele presentaties aan die uitsteken ten opzichte van andere.

Contacteer ons

Heeft u een briefing of een project? Contacteer ons voor een volledige studie.

Contact

Specifieke winkelinrichting


Modulaire winkelinrichtingen en rekken brengen uw assortiment tot recht, bevordert de aantrekkelijkheid van uw winkels, bevordert de verkoop, verduidelijkt op een vriendelijke manier uw artikelorganisatie en het aankooptraject.

Modulaire of aanpasbare systemen, legplanken in metaal, hout of glas, geperforeerde rugwanden, kleurrijke beelden, allerhande toebehoren, zoals ledverlichting, verdelers en communicaties, ... Samen met u bedenken we innovatieve oplossingen voor aantrekkelijke en verkopende inrichtingen die het verschil maakt.

 • Verhoogt de aantrekkelijkheid van artikelen
 • Duidelijkheid stimuleert verkoop
 • Inspireert en draagt het verhaal van een merk uit
 • Adviseert over producteigenschappen
 • Trekt de aandacht van shoppers
 • Vergroot de impact van merken
 • Winkelbelevingen bevorderen merktrouw
Shop-in-shop

Shop-in-shop

Met de juiste combinaties van materialen, vormen en beelden, creëert een shop-in-shop een exclusieve ruimte in warenhuizen en super- en hypermarkten. Deze mini-shops zijn volledig toegewijd aan uw assortiment, met een aangepaste, opvallende visual merchandising rond uw merk.

Etalage animatie

Etalage animatie

Etalages en uitstalramen dragen het imago van winkels uit. Aangepaste lay-out en animaties zijn de sleutelelementen om de aandacht van uw klanten te trekken en hen te verleiden om uw winkels te bezoeken. Wij kunnen u helpen met de creatie, ontwerp en realisatie van modulaire animatiekits voor uw etalages.

Referenties

Contacteer ons

We praten graag verder met u over de winkel uitdagingen van uw merk, over uw project of idee.

Adres

PILOTES (Brussels Office)
Cyriel Buyssestraat 11,
1800 Vilvoorde
U bericht werd verstuurd, dank u!

Volg ons laatste nieuws op sociale media

Deze website maakt gebruik van profiel cookies om anoniem surfgedrag bij te houden.  Privacyverklaring
Ik begrijp het